Lokala Flyttstädning Jönköping

Student Discount 20%

Snabbt,

Prisvärt och Stressfri

Flytt, Städtjänster & 3PL

Få ett snabbt svar via mail och SMS

ÅRETS KUNDFAVORIT

År 2023 utsågs Call4care AB till ett av de bästa företagen inom Flytt & Städ i hela Sverige. Vi utsågs till kundfavorit på Offerta och Reco och vunnit utmärkelsen som bästa leverantör inom Flytt & Städ. Vi jobbar hårt för att ha Sveriges nöjdaste kunder.

Lokala Flyttstädning & Flyttfirma Jönköping

Lokala Flyttstädning & Flytt Jönköping är ett företag som erbjuder ett brett utbud av Flytt och Städtjänster åt både privat– och företagskunder med bästa kvalitet och trygghet. Flytthjälp och Flyttstädning är två olika tjänster som kan vara till hjälp när du flyttar från en bostad till en annan och genom att anlita vår firma får du hjälp hela vägen vid flytthjälp och flyttstädning. Det är vanligt att anlita två olika företag för dessa två tjänster separat, men LFF Jönköping erbjuder både flytthjälp och flyttstädning som en helhetslösning för att göra det smidigt för dig som kund. 

Flytt & Städtjänster

Flytthjälp

Flytthjälp innebär att du anlitar ett företag för hela flyttprocessen för att hjälpa dig med att transportera dina möbler och bohag från din gamla bostad till din nya. Ta hjälp av LFF Jönköping för en välplanerad och smidig flytthjälp i hela Jönköpings län med väl erfarna flyttgubbar till ett riktigt bra pris på det önskade datumet.  Vi är väldigt flexibla och hjälper dig från dörr till dörr när det passar er och er verksamhet såväl vardagar som helger året om. Självklart innehar vi rätt utrustning och alla de tillstånd och försäkringar samt förhåller oss till regler och bestämmelser som krävs i branschen.

Flyttstädning

Flyttstädning är en tjänst som syftar till att rengöra din gamla bostad noggrant när du flyttar ut. Det ingår vanligtvis en djuprengöring av hela bostaden, inklusive kök, badrum, golv, fönster, och andra ytor. Flyttstädning är ett krav i Sverige från hyresvärdar eller fastighetsförvaltare för att se till att bostaden lämnas i gott skick för nästa hyresgäst. Om ni är på jakt efter en städfirma som garanterar att kunna godkännas av värden eller köparen, LFF Jönköping är det självklara valet för dig. Vi tror på; Gör det en gång, gör det rätt att minimera användningen av ändliga naturresurser.  Vi arbetar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och vi lämnar alltid 14 dagar Städsgaranti. Detta innebär att vi åtgärdar kostnadsfritt om du inte är nöjd med någon del i vårt arbete och våran garanti täcker även den nyinflyttade.  Vi är proffs på djupgående städning av installations behandlingar i bostaden t. ex altan, inglasad balkong, braskaminen, diskmaskinen, tvättmaskinen, basturum, förråd och garage med kvalitetsgaranti.

Det är viktigt att planera i förväg och boka dessa tjänster i god tid före din flytt för att säkerställa att allt går smidigt.

Vi är En Auktoriserad firma som innehåll Kollektivavtal med Almega, Transportföretagare och Byggnads.

Kollektivavtal Arbetsgivare

Varför Välja Oss

Trygga tjänster

Hos oss är både städtjänster såsom flyttstädning, fastighetsstädning företagsstädning eller byggstädning och flytthjälp för både privatpersoner och företag i trygga händer. Ta det lugnt! Vi utför våra tjänster skräddarsytt efter era behov. Behöver ni hjälp med flytt av piano, med utrustning och kompetens anses vi vara en av de ledande experterna Flyttfirma på marknaden.

Vi håller vad vi lovar

Vi håller den höga kvalitet som vi lovar och våra priser matchar alltid kvaliteten på våra tjänster efter kundens önskemål. Vi är en Flytt o Städirma som du ska kunna lita på för att vi alltid garanterar trygg och seriös flytthjälp, skinande rent badrum, golvvård, rent och fint kök enligt mäklarsamfundets rekommendationer.

Helhetslösning

Lokala Flyttstädning Jönköping erbjuder dig den bästa helhetslösningen för flytt uppdrag från flyttmaterial leverans, planering av packning, nedmontering och montering av möbler till genomförda uppdrag med trygghet och personlig service. Vi tar hand om allt från logistiklösningar samt kunskap av att utöva tunga lyft, lasta-köra och avlasta eller städa oavsett om uppdraget är litet eller stort.

Miljövänligt Firma

Vi utför våra flyttjänster med stor noggrannhet utifrån ett miljöledningssystem. Att skydda miljön hjälper vi våra kunder återvinna eller slänga det de inte vill ta med. Att minska miljöbelastningen i städtjänster använder vi miljövänliga produkter, återanvända och återvinna material och annan utrustning för en bättre miljö i framtiden.

Rimligt pris och kundnöjdhet

När du anlitar oss får du trygghet och kvalitet till riktigt bra priser utan att tumma på varken säkerhet eller service med 100 % Nöjd–Kund-Garanti. Du som privatperson kan spara på arbetskostnaden med RUT-avdraget och våra städuppdrag är väldigt flexibla och vi håller samma pris oavsett helg eller vardag på våra tjänster.

Lösningar i Hela Sverige

Oavsett vad för typ av städning eller flytt du behöver hjälp med, Lokala Flyttstädning Jönköping erbjuder dig ett flertal tjänster inom Flytt o Städ med omnejd över hela Sverige. Vi erbjuder kompletta flytt och städpaket åt våra kunder genom att kombinera både flytthjälp och flyttstäd samtidigt under en och samma dag om kunden vill.

Scroll to Top